Retur og reklamasjon

Ønsker du å komme i kontakt med oss? Send oss en e-post på post@allpro.no.

Filtrer etter emne
Alt
  • Alt

Trenger du hjelp?

Har du spørsmål til oss kan du klikke på knappen nedenfor for å komme til vårt kontaktskjema.

Vi er tilgjengelig på chat, e-post og Facebook store deler av døgnet. Vi gjør vårt beste for å svare deg, og alle henvendelser besvares senest innen 1 virkedag.

Har du kjøpt en vare på Allpro.no kan du returnere varen via Postnord innen 30 dager. Husk at varen(e) skal være ubrukt, alle merkelapper skal henge på og returneres i sin originalemballasje.
Send oss en epost for å motta din returetikett.
Vi gjør oppmerksom på at kjøper ikke kan angre på kjøp av varer som er brukt, med lukt, merker eller pels fra husdyr. Elektronikk/headset hvis emballasjen er åpnet. Varer som er trykt med logo. Spesialbestilte skaffevarer.
Retur av varer hvor emballasjen er i stykker, i feil forpakning, uten merkelapper og der det kreves behandling for å få varen i salgbar stand, godtas ikke. Disse vil bli returnert til avsender for vedkommende sin regning og risiko.
Velger du å returnere pakken med Postnord, så må pakken leveres inn på et Postnord (Mypack) utleveringssted. Husk å få kvittering med forsendelsesnummer. Alle varer som kommer i retur til oss krediteres automatisk. Vi krediterer tilbake tilgodehavende beløp innen 14 dager etter at varen er mottatt i retur til oss. Det vil alltid bli kreditert til samme kort som ble benyttet under betaling av ordren. Du vil motta en e-post fra oss så snart krediteringen er foretatt.
Frakt krediteres ikke.
Det koster kr. 149,- å benytte seg av vår returetikett.
Om annen størrelse/farge/vare ønskes, må du sette en ny bestilling i nettbutikken.
Ved en reklamasjon på varer som er kjøpt hos oss skal kundeservice kontaktes for godkjennelse.
Send oss en mail med bilder av skadene/feil/avvik samt ordrenummeret varen er kjøpt på.
Allpro forbeholder seg retten til å reparere eller å bytte plagget etter eget skjønn. Allpro fraskriver seg ansvaret for reklamasjoner som måtte oppstå på grunn av feil anvendelse, vask, vedlikehold eller oppbevaring.
Varer solgt på Allpro.no har garanti mot produksjons- og materialfeil. Dersom en mangel i produktet oppstår pga. en produksjonsfeil vil dette om mulig bli reparert eller erstattet.
Garantien dekker ikke skader forårsaket av feil bruk, uaktsomhet, normal slitasje, eller naturlig nedbrytning av farger og materiale etter langvarig bruk.
Finner du ikke det du leter etter? Kontakt oss